به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از پايگاه خبري تحليلي قم فردا،آيتالله ناصر مکارم شيرازي امروز در ابتداي درس خارج فقه خود در مسجد اعظم روايتي از امام هادي(ع) در مورد ضرورت به ياد داشتن قيامت و روز حساب را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: اگر ياد مرگ و زندگي اخروي و ابدي همواره با انسان همراه باشد آنگاه جلوي بسياري از سرکشيها و ظلمها هم گرفته خواهد شد.
آيتالله مکارم شيرازي با بيان اينکه ظالمان و مستکبران در اين دنيا به دليل فراموش کردن آخرت هر روز بيشتر در ظلم و ستم خويش فرو ميروند عنوان داشت: اين در حالي است که يک اتفاق کوچک و برهم خوردن نظم موجود در بدن انسان ميتواند آدمي را به کام مرگ بکشاند ولي اين گروه از انسانها چنين چيزي را به کلي فراموش کردهاند.
استاد برجسته حوزه علميه قم روايتي از حضرت علي(ع) را مورد توجه قرار داد و گفت: آن حضرت در يکي از خطبههاي نهجالبلاغه عباراتي با اين مضمون دارند که مردگان و کساني که دستشان از دنيا کوتاه شده بهترين واعظان براي انسانهاي در قيد حيات هستند زيرا با زبان بي زباني ميگويند بايد به فکر چنين روزي که هيچ کاري نميتوان براي آخرت انجام داد باشيد.
وي در ادامه با اشاره به اعتقاد مذهبيها نسبت به اصلاح امور جهان خاطرنشان کرد: اهل ايمان ميگويند تا زماني که نمايندهاي الهي در کار نباشد اصلاح کامل صورت نميگيرد و عدالت به صورت کامل محقق نخواهد شد زيرا بشر به وسيله ابزارهاي خود و به کار انداختن عقل و هوشش نميتواند در اين زمينه دستاورد کاملي داشته باشد.
آيتالله مکارم شيرازي ادامه داد: با اين حال برخي نگاهي خوشبينانه داشتند و حتي کتابي به نام راه طي شده هم منتشر کردند ولي ميبينيم سازمانهاي بينالمللي که بيانيههاي حقوق بشري فراواني هم صادر ميکنند عکس اهداف نخستن خود را در پيش گرفتهاند و در حقيقت به کانون ظلم مضاعف تبديل شدهاند.
اين مرجع تقليد با بيان اينکه حقوق بشر امروز به چماقي بر سر ملتهاي پايدار در مقابل جهانخواران و مستکران تبديل شده است گفت: مستکبران همواره از حربه جامعه جهاني براي پيشبرد اهدافشان استفاده ميکنند در حاليکه بسياري مواقع حقايق را پنهان کردهاند.
وي با اشاره به دعوت از ايران براي شرکت در کنفرانس ژنو 2 و حل مشکل سوريه و پس گرفتن دعوت بلافاصله پس از آن بيان داشت: اين در حالي است که حدود 40 کشور که ارتباط چنداني هم با قضيه ندارند در اين کنفرانس حضور خواهند داشت.
آيتالله مکارم شيرازي تصريح کرد: امروز ميتوان گفت دبيرکل سازمان ملل به کارمندي زير دست رئيس جمهور آمريکا تبديل شده است.
استاد خارج فقه حوزه علميه قم با طرح اين سئوال که آيا چنين افراد ناتوان و تسليمپذير در مقابل مستکبران و جهانخواران ميتوانند طرح عدالت جهاني را پايهريزي کنند يا خير گفت: بشر قادر به تحقق عدالت نيست و حتما بايد رهبران الهي پاي در اين ميدان بگذارند تا ظلمها پايان پذيرند.
وي عنوان داشت: دشمنان اسلام حتي بيداري اسلامي را هم به انحراف ميکشند تا بتوانند از اين عرصه به اهداف خود دست يابند؛ بايد از وضعيت حاضر دو پيام و درس بزرگ بگيريم نخست اينکه با اين وضع بشر جهان روي عدالت و صلح را نخواهد ديد به طوري که ميگويند متحد اصلي سوريه در کنفرانس ژنو شرکت نکند ولي ديگران اين حق را داشته باشند و پيام دوم هم اينکه به دشمنان متکي نباشيد و تنها ملت خود را مد نظر داشته باشيد.
آيتالله مکارم شيرازي در خاتمه خاطر نشان شد: همان بهتر که ايران در چنين کنفرانسي که نتيجهاي براي سوريه در پي ندارد شرکت نکند زيرا مسئله در اين کشور کاملا روشن است و اگر اجازه بدهند مردم در انتخاباتي آزاد هر کس را که ميخواهند انتخاب کنند مشکل حل خواهد شد.